Myspys!

Okej förlåt nu har jag återigen varit ganska borta från bloggen.. men jag ska försöka åtgärda de med att blogg åtminstonde nu i veckan sen kan jag inte lva med hur de blir i helgen då jag får hit det lilla lilla mysdjuret!
Och det vär även där jag spenderade min helt underbara helg! 
Bara ta de lugnt, baka, måla och umgås med så underbara människor och framför allt Felix.
Han studerar på folkhögskolan i Glimåkra och där med även bor där, de är en busstur på ca 50 minuter från kristianstad så de är inte så jävla farligt.. ni kan tänka att de är som att åka från Tumba till Rotebro ungefär.. Mer segt än jobbigt.
Men ja de är inte stort där och människor är inskränkta i fördomar och ja bara är ganska sjukt konstiga.. men de är då man umgås med härliga esteter som brytar alla normer, så underbart!
Men nog med de nu.
Sen så har jag en fundering för att byta från ett ämne till ett annat men ska jag försöka börja med något speciellt på bloggen?
Jag menar jag e ju ganska dålig på att blogga men om man kanske skulle börja med något speciellt iaf bara för att ha något mer att blogga om från stund till stund.
Ja funderande kramar från mig till dig <3
 

Detta kommer man fram till med sömniga polare ;)

Högmod
Girighet
Vällust
Avund
Frosseri
Vrede
Lättja
 
Någon som kan nämna vad dessa är?
Någon av er som känner dem dagligen?
Någon av er som tror att man hamnar i helvetet på grund av dem?
Jag vet vad dessa är och jag och en av mina killkompisar har pratat om dem väldigt mycket på senaste tiden om att de spelar ju ändå ingen roll vad vi gör för att vi hamnar ju i helvetet ändå.. Högmod kan även tolkas som fåfänga.. och jag tror att alla i dagens samhälle har någonslags fåfänga.. även om vi inte har samma sätt att se på vilken fåfänga är den som tar oss ner till dantes helvetesringar så tror jag att vi alla har minst en.
Girighet vet jag att de är väldigt många som har men samtidigt att de finns så otroligt många som anser att men ska vara givmilda och ge tillbaka om man får något gott så detta är en svår en. En männsika som har dagits ner i att jag bara vill ha mer och mer och mer är nog mer självdestruktiv än någon av de ovanstående skulle jag tro då de inte kan vara lätt att fina något som bryter de mönstret.
Vällust. Alltså seriöst den tänker jag inte ens beskriva då vi lever i ett samhälle som är präglat av sex och lustar.
Avundsjuka stor i alla de helga texterna världen över att man inte ska falla ner i utan att man ska skatta personen ifråga lycka då de har funnit något som du själv egentligen vill ha, men inte hjälper de att man dagligen läser hur människor bildar en fantasi om hur man ska se ut eller bete sig för att man har hittat någon som ser ut som man själv vill eller har en viss frisyr eller ett par skor eller ja kärlek eller vad som helst som men själv inte har.
Och frossa då.. Jag älskar att bara njuta av ett stort mål mat och även frossa i sötsaker därav mitt yrkesval till vissa delar.. men är jag verkligen ensam om de? i väst världen så är de ju ett känt faktum att fetma är ett växande problem och visar de inte i att Frosseri har satt en fast punkt i vårt samhälle?
Vrede finns de mer än de blir över i världen. Med allt från krig till vardags misshandel eller mord som pryder våra tidnings omslag så har nog vår värld aldrig sett så många människor som lider på grund av andra människors ilska och hämndlystenhet.
Och tro de eller ej men att gå med strömen, att vara likgiltig i allt du gör ger dig en enkelbiljett till helvetet precis som avundsjuka och girighet gör.
Så vad är de nu jag har analyserat? gett min insyn på?
De sju dödsynderna.
Alltid lika trevlig eller hur Kram från mig till dig <3

Resultat tack!

Okej så jag skrev ju mitt största prov genom alla tider igår..
och om jag ska vara helt ärlig så tror jag inte att jag har lyckats.. känner mig så värdelös när de kommer till de teoretiska delarna i mitt arbete..
Men jag håller tummarna och börjar sakta men säker studera för ett möjligt omprov om de nu är så att jag måste göra ett. Kunskap är ju som tur var lätt att bära.
Annars så händer inte så mycket, somnade runt halv åtta i går och vaknade 06 i morse så njuter av dem timmarna tillsammans med min underbara säng för att dra mig iväg till bageriet och glömma alla mina recept hemma.. så kan ändå inte göra något vettigt.. KUL! eller inte..
Men så är de med de.
så nu hoppas vi på en bättre dag i morgon och så blir vi på lite bättre humör på tanke med att de är bara två dagar kvar till fredag då! 
På fredag bär de av mot Glimåkra för att umgås med några kompisar och bara glömma allt som bråkar i huvudet på mig! ska bli skönt..
Men kram från mig till dig <3

Nervositeten blomstrar

Kan inte be mer än om ursäkt för att jag har varit borta i helgen från bloggen.. men har varvat plugg med film och mat och bara fortsatt på de spåret lördag och söndag..
förutom lördag natt då vi gick ut och dansade!
Shit vad jag tycker att de är roligt att bara facka ur totalt till musik!
Nu så har jag provet som jag har pluggat till i fyra år om fyra timmar..
Jag är inte alls nervös nej?
Somnade runt 23 och min kropp tyckte att de var en bra ide att vakna kvart i fyra..
väldigt konstigt!
men tänkte väl utnyttja de genom att äta lite mat, duscha och kanske läsa böckerna igen så att de ligger lite mer där uppe och skramlar..
Shit vad jag e nervös! Haha bara svamlar runt.
Men ja.. lyssnar på musik och får väl börja den här dagen dåra..
Kram från dig till mig <3

Kan bara bli bättre nu!

Idag är dagen då allt ska bli bra!
De är en tanke som jag försöker ha varje dag i bageriet. men de slår fanimej aldrig in..
Jag har vissa delar som blir huur jävla bra som helst och sen kommer de delar som jag inte förstår hur de har blivit så.. och jag borde veta de..
speciellt innan måndag då jag har min Teoretiska gesäll då..
Inte alls stressad inför de nej.. 
och ja annars så har jag väl ändå haft en okej vecka på tanke med omständigheterna..
är så otroligt lyckliglottad med otroliga vänner och den bästa familjen <3
Men de kommer bli bra i slutändan! så är de inte bra... då antar jag att de inte är slut än!
Kram från mig till dig <3
 

Redan?

Okej jag måste erkänna att jag börjar tycka att de uppbrottet mellan mig och Roy borde kännas mer än vad de gör och de är jätte konstigt..
Redan i natt så hade jag en dröm som liknade en som jag har haft innan..
om den mörkhåriga mannen som går ner i vattnet för att vi sedan ska ligga på ett tak och räkna stjärnorna typ.. bara att inatt så var de som om jag bara fick glimtar av drömmen..
fick se de mörkblåa ögonen som hade en underlig glöd och bara höra rösten av någonting som gjorde mig säker på att de är var rätt.
ja de är väldigt förvirrande i mitt huvud också..
men känns ju mer som att jag borde ha sömnlösa nätter och tårfyllda ögon ständigt.. men jag antar att de kommer sen när allting har lagt sig..
Förvirrad var de ja.. Kram från mig till dig <3

Idag behövdes

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva förutom att jag älskar mitt liv i just detta nu!
Hel dagen har jag haft de underbaraste vibbarna av att de kommer bli en underbar dag och om man inte räknar med illamåendet i morse.. så har de varit en av de underbaraste kvällarna på LÄÄÄNGE!
Vi hade en avslutnings tenta i Hygien och arbetsmiljö och efter de så vart de bara bättre och bättre.
Grillning och firande av den bedårande Sally som fyller 21 idag
och middag utomhus för första gången i år och bara ååh de e så jäkla mysigt <3
Grillade Marschmallows och mycket skratt och bara få njuta med den bästa klassen man kan tänka sig <3
Vill aldrig att den här tiden ska ta slut..
Lyckliga kramar från mig till dig <3
 

It's not alright, but it's okey!

Igår var en dag som jag mår dåligt utav och jag har en känsla av att de inte kommer bli helt OK på ett tag men så får de vara.
Min prins visade sig vara en vän en bra vän men inte min räddare i nöden som jag behövde.
Så vi har nu gått skilda vägar, med all rätt.
Vi har skilts som vänner och de är så de kommer att få vara, inte direkt som att de gör mindre ont för de men ja så är de iaf. Jag som inte klarar av att vara deprimerad just nu eftersom att jag ändå har en av de bästa stunderna i livet kommer att träffas av de här om några månader som ett bowlingklot i huvudet och antagligen deppa ihop totalt.. men fram tills dess så kommer jag att njuta satan!
För till skilnaden från förut så är jag äntligen inte av behovet att vara i en relation. Jag kan nog klara mig själv jävligt bra speciellt som att jag har gjort de mer eller mindre nu ett halv år ändå. 
Och för att sätta en stämpel på den här dagen så gjorde jag något på impuls och Piercade mig.. Har velat göra de riktigt länge och kände nu att jag behöver göra något för bara mig nu.
Så Smile är nu fixat efter kanske en två år av velande!
Kul!
Ja nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer.. så jag lägger ner och njuter av de sista strålarna av den underbara solen som faktiskt har visat att våren är här nu!
Kramar från mig till dig <3

ingen rast och ro

Plugga plugga och plugga.. Jag känner väl att jag håller på att sprängas av all kunskap men de är en sådan skön känsla att de samtidigt blir roligt.
Just nu så har jag maraton pluggning inför min teoretiska gesäll som är om en vecka, och jag är så otroligt nervös.
Man måste minst ha 50 % på alla delar för att få göra den praktiska biten.
och den teoretiska gesällen består av fyra delar: Hygien, Yrkesräkning, Bageri oc Konditori. Så med andra ord så har jag koll på tre delar av fyra.. har ju pluggat dem i tre år redan men sen till kom Yrkesräkningen och jag känner mig heelt lost..
Varför fick vi inte läsa de här i gymnasiet också?
Så mycket som vi borde ha fått lära oss innan men som man inte tog till sig. Usch på en själv.
Men ja i alla fall så är de det jag håller på med idag, samtidigt som jag har mina söndags sysslor.. Tvätta städa och diska de jag inte orkat med under veckan.
Så full fart!
Kram från mig till dig <3
 

Fylle jag!

Har en ta hand om mig själv kväll så dricker vin, har använt en underbar ansiktsmask från H&M och bara njuter av stillheten och musiken som spelas i mitt rum.. Bara Älskar de här kvällarna!
Igår så gick min älskling sönder.. så idag så fick jag min del av morfars arv och så att jag kunde köpa mig en ny skönhet så jag har en fungerande dator till helgens plugg :'D
Okej om de här är sammanhängande så blir jag väldigt imponerad..
SKÅL och kram från mig till dig <3

Vaken..!

Att vakna innan mitt alarm som står på 05:00 är ju standard..
Full rulle nu då med att göra ta och kanske till och med att duscha..
För sen så blir de Götlaborg över dagen för att heja på den underbara Patimakorn Padum
Hihi ja jag vet att de är ett svårt namn.. så vi kallar henne bara ått ;)
Men hon tävlar iaf i dag i Nordstan i Sm unga bagare där 1-4 pris är en plats i unga bagerilandslaget.. Ska bli riktigt kul :D
Nej men nu måste jag rappa på lite.. Kram från mig till dig

alltså bara blä!

Likviditetsbudget GÅ OCH DÖ!!
Nej men Resultatbudget kanske e roligare? -.-''
Dagar som dessa jag verkligen, verkligen inte gillar mitt normala sett att skjuta upp saker och ting.
Blööh!!

Andas äntligen ut.

Ja och så var man tillbaka i sitt rum igen undrar hur länge de blir denna gång..
Flänger runt som en plastpåse i vinden känns de som vet inte riktigt vart jag ska landa.
De senaste två veckorna har vart som följer
Stockholm-Kristianstad-Danmark-Tyskland-Schweiz-Danmark-Kristianstad-Helsingborg-Danmark-Helsingborg-Kristianstad.
Åh jag hoppas verkligen att de blir att vila nu. Saknar min säng <3
Annars då så har jag vart med Marika i helgen och gud vad kul vi har haft. Fin fint med kulturella upplevelser spel och en jävla massa snack och skratt. Kärlek på dig <3
Utmattade kramar från mig till dig <3

Känslor som byggs upp för att dra en ner.

Jag är en person som har väldigt lätt till att ta till tal, hårda ord som inte betyder något.
Här väldigt lätt till att säg att jag ska slå, sparka och i värsta fall döda..
Eller att jag faller död själv i situationer där jag känner mig otillräcklig.
Jag vet dock inte varför men jag vet att jag inte gör de med mening, de är ett skydd jag har uppe precis som att jag har lätt att tänja på sanningen.
De här är ingen nyhet för dem som känner mig in på djupet, de kan läsa mellan raderna och förstår att jag egentligen bara är sårad eller lycklig.
 
Men sen kommer de dagar där jag inte vet hur jag ska bete mig.
Jag vill svära sparka och slåss. Jag vill riva ner murar och slå in vett i huvudet på människor som inte förstår.
och jag vet egentligen inte varför.
Men har känt den här känslar hela dagen och när jag är i skolan med människor jag kan känna mig trygg med så lägger jag inte ner någon större energi på just den känslan men efter några timmar av ensamhet så växer den sig starkare.
Men jag vet inte ens hur man skulle beskriva de.
De är som om jag drar den längsta långtradaren du kan hitta fylld med sten på en mark utav bomull.
 
De jag vill ha sagt är i alla fall att dagar som dessa vet jag inte om jag ska skratta eller gråta över att jag har valt att gå den exstremt långa vägen jag har gått för att se tillbaka och inse att jag inte har gått så långt som jag trott.
Från mig till dig <3
 

Låt mig berätta vart jag kommer ifrån..

De kommer aldrig någonsin vara perfekt men de är där jag kommer ifrån och vart jag än kommer och går så är de här jag kommer ifrån.

Sitter och pratar med en väldigt kär gammal vän till mig och inser hur mycket jag har missat de här sista åren.
Jag kommer från förorten till Stockholm och har alltid känt mig hemma där.
Vart med om ALLT som kan hända känns de som när de gäller att växa upp med människor ifrån alla världens hörn.
Men jag hör inte hemma i den vardagen längre. Åka runt med bussen bara för att man har tråkigt, kaxa emot alla som man tyckte var för normala.
Hänga på ängen och bara hata alla för att de existerade.
De finns inte längre men shit vilka minnen man har!
 
Åh nostalgiska kramar från mig till dig <3

sooo much!!

 
Sitter inne som i en trans med inspiration inför gesällen!
Taggad som ett djur!!
Gaah Hahahaha de var bra längesen jag kände så här.
Åh vad de har vart saknat!

RSS 2.0