16.07.13

Hejsan du vita sida.
Jag har någonting jag känner att jag vill få ur mig.
Men jag vet inte hur jag ska få ner det på papper.
Det är svårt.
 
Jag har precis börjat ett nytt jobb på ett väldigt känt ställe inne i centrala Stockholm som är helt fantastiskt,
okej kanske inte själva jobbet men.. Stället är väldigt känt och har en väldigt bra standard på allt sm produceras där. Jag har fått jobb som bagare och de har alltid vart min dröm att få jobba som bagare på ett ställe som alla känner till. Men nu kommer mitt dilemma. Jag trivs inte.
Jag vet inte om de är nerverna och vetskapen om att jag inte kommer fortsätta i skolan i höst eller om det är så att jag är rädd för att aldrig ha någon att prata med på jobbet som är de som gör att jag inte trivs men känner att jag inte vill att det ska vara så här. 
Så vad ska jag göra? Eller ja jag har en idé över hur jag ska göra men känner samtidigt samvetskval över hur det kommer att se ut i framtiden. De kommer att vara ett sommar jobb på två månader efter det att jag har avslutat alla mina studier och sen då? vart tar jag vägen sen?
Jag har fortfarande en anställning på Coop sedan ett år tillbaka och jag känner att de kanske inte är de jag vill göra hela livet men de är fortfarande något jag verkligen vill göra. Konditor. som jag kommer få jobba som ifall jag ber om fler tider där.
Jag måste nog få prata med någon som kan ge mig respons. Jag har redan pratat lite med Emmi och hon har gett mig bra råd som alltid(KÄRLEK till den kvinnan alltså <3) men måste nog även prata med pappa om de.
 
Kram från mig till dig <3

1.7.13

Har lagt bort mig själv för att bli en del av mitt yrke! 
Jag har mycket som är på gång nu.. jobb, privata beställningar, kompisar, familj och egen tid som försöker planeras in och njuta utav och då blir bloggen prio så långt ner att jag inte hittar den på listan.
Har jobbat nu i sju dagar i sträck så fick mig en dag ledigt innan jag går på och jobbar i fem dagar till nu.
Ska bli så OTROLIGT skönt när lönen kommer och man får se att man åstakommer något bra utav de.
Men annars då så händer det inte så mycket.
Kan säga att jag saknar skåningen.. sen om de är känslomässigt eller att jag bara saknar att vara nära någon är jag inte helt hundra på.. men men så kan det vara.
Nu ska jag ta och se om jag kan hitta på något att göra. 
Stor kram från mig till dig <3

RSS 2.0