Drömmar är bra konstiga!

-Men nej pat, jag tänker inte göra din balklänning svart/gul, svart och violett hade jag tänkt de funkar bättre på dig.
-Matzy de är min balklänning jag bestämmer vilka färger jag ska ha!
-Ja kanske de men de är jag som gör den och jag vill att du ska bli snyggare pat så jag har sista ordet, jag har gula detaljer i okej?
-Maria du e bäst!


De här är en av dialogerna som var i min dröm inatt.. jag stod i ett svart stort mörktrum och då lyste de upp en strålkastare på två av mina föredetta klasskompisar som jag var relativt nära, och de stod och diskutera färger och matrial till en balklänning och jag fick panik för jag har inte träffat de på super länge.. men där släkts deras strålkastare av och jag hamnar i ett nytt senario.

-Matte för i helvete hade du salt ner i degen?
-NEJ! de har man i sist, de vet ju alla Tina!
-hade jag ner saltet?! *mumlande lite tyst* Nej de hade jag inte..
-Matte jag la eran burk med salt där borta så att ni vet.
-Becka för i helvete vi trodde att vi hade råkat ha ner de av misstag!


Jag står och kollar på när tre av mina nuvarande klasskompisar gör baguetter i skolan och diskuterar och skriker och skrattar över de att saltet är borta, och har lika kul som vi brukar ha i skolan nu mera.
men då ser jag något som gör att jag nästan svimmar, jag öppnar en av dörrarna nere i bageriet och ser att hela min gamla klass sitter där. som om de hade varit ett klassråd, men sitter på bänkar, man lyssnar på musik man pratar i smågrupper och man skriker över hela klassrummet. de är bara jag som saknas.
jag kollar över min axel och ser att där står min nuvarande klass och har en samling över en deg som har blivigt perfekt gjord av Mattes bakgrupp. de e bara jag som saknas.
Min gamla mentor Mariana ser mig och ber mig komma in och min nuvarande mentor Kjell säger att jag ska skynda mig till de andra så att jag får se på ett underverk.
och där vaknar jag..

Jag saknar mina klasser, min gamla och min nya något enormt.. fast de är ganska skönt att veta att ena klassen kommer jag börja med nu ett sista år och den andra är historia och redan skriven om i böcker.
så nu ska jag se fram emot ett år kvar på Enskede Gårds Gymnasium med min älskade klass LP9B medans min gamla klass på Storvretsskolan 9c alltid kommer finnas i hjärtat!
Kram<3

 

 

<3


RSS 2.0