...

Paus! Jag stannar av en stund och kommer tillbaka sen när jag har energin till de här ordentligt.
För jag vet helt ärligt inte när jag ska hinna skriva just nu, jobbar hela dagarna med gesällarbetet och helgerna ser jag till att spendera med de underbaraste människorna jag känner till nämligen min klass och den fantastiska Felix <3
Så ja jag tar en paus och kommer väl tillbaka om drygt en månad om inte mer.. Puss på er från mig till dig <3

wow

Jag vet inte hur jag ska yttra mig i ord hur jag känner.
De går så fort och jag är så lycklig när jag tänker på dig och ännu lyckligare när jag är med dig.
Du är inte någon som är lätt att läsa av.
Inte någon som man kan ta för givet.
Ingen som jag vill bli av med i livet.
Du är så där imperfekt som gör dig perfekt.
Så underbar att jag näst intill förtvinar.
Jag vill kunna kalla dig min, men de får tiden avgöra.
Men för stunden så är åtminstonde jag din.
 
Dagarna bara flyger i väg och jag har hunnit med en del nu! Både införskaffat mig ett bra jobb nu efter examen och börjat träffa en ny pojk som är helt fantastisk! Varit på en snabb visit hos mina föreldrar och bara njutit av lugnet före stormen.
Gesäll månaden börjar på måndag. Uh uh uh taggad som ett djur!! 
Så ja jag stånkar och står i.
Kram på er från mig till dig <3

Valborg!

Okej så valborg igår firades i lund! En hel mysig atmosfär med fulla och bara glada människor som njöt av solen och bra musik samt sällskap och därbland var jag och delar ur klassen.
Jag har ju aldrig varit på festival och jag har inga abitioner på att ta mig till festivaler heller då jag inte förstår själva grejen.. att vara full i tre dagar och lyssna på massa band som man ändå inte minns för att man har druckit så pass mycket. Inte riktigt min grej.
   Då åker jag hellre på konserter där jag dessutom får sova i min sköna säng efter de att jag har fått se ett helgrymt band. Men samtidigt kännde jag igår att de var ju lite mysigt, hela sommar känslan som vällde över en när man satt där i parken och lyssnade på alla glada människor samt mina vänners underbara skratt så kan jag inte låta bli att undra hur de skulle vara att faktiskt vara på festival.
Jag får väl ta och kolla upp de om några år, för i år så är de inte läge för de.. jag ska njuta av ön och att få baka hela sommaren så jag är nöjd.
   Annars i går så fick vi också tillbaka våra resultat från gesällteorin och jag fick 70% rätt på provet så jag är helt klart nöjd. Men jag fick en 2,2 där jag behövde en 3,0 på yrkesräkningen så där av måste jag skriva om den lilla delen. Fast jag tror ändå att de kommer gå bra! jag väntar nu bara på att solen ska bli lite varmare och sen tänkte jag lägga mig ute och plugga i det helt fantastiska vädret!
   
Men en känsla som jag vaknade upp med i dag måste jag nog ändå säga är saknad.
Jag saknar mina fina flickor i stockholm samt mr Ior som kommer hit om två dagar.. hoppas på att de går över men tror inte de..
Ja ja så kan de vara och så får de bli. Kram från mig till dig <3
 

RSS 2.0